Hjulen På Bussen Går Runt Runt Runt....

Idag satt jag på bussen, batteriet på min MP3 hade just tagit slut. Då kom en kille in, busstorgar outfit, talandes i mobilen. Han blev min underhållning den följande timmen. Han diskuterade med sin vän över telefon hur helgen fortplantat sig. Han hade gjort följande:

@ Slagit ner ett stort antal killar (sant eller? skulle inte tro det).

@ Låtit bli att spöa upp en tjej. -"Man får ju inte slå tjejer, om de inte är killar förstås".

@ Installlerat en TV i sin bil. Detta pågrund av att han nu: "Kan se på porrfilm hela tiden!".
Detta uttryckte han väldigt tydligt
.

Alltså, Busstorgare: inte bara irritations moment, utan även rese underhållning
.

Growing older?

Sitter här och läser bloggar och smuttar på en kopp kaffe. Gillar egentligen inte kaffe, men det var ändå mysigt, liksom vuxet. Fast bloggarna var kanske inte lika vuxna... Jag får kanske vara nöjd med ett vuxen poäng?


Oh Happy Days

Idag kom det efterlängtade albumet: More Modern Short Stories From Hello Saferide. Mycket bra skiva.
Dagens bästa köp, kanske årets?


People are like songs, its true.
Some seem dull at first, but then they grow on you...
Var på Yoga idag förresten, Min balans på fågel nivå...




2006. Äntligen

Väntan har varit lång (allt för lång). Men på onsdag är det dags. Nya Hello safride skivan kommer ut (yay och wihoo!).

Annika norlin, Östersunds stolthet har äntligen kommit igång med sitt första band. Många kanske känner igen Annika från hennes nya band: Säkert! men nu när Hello saferide släppt nytt album var lyckan gjord.

För övrigt vaknade jag med en blodig säng imorse. Gudfadern kanske? eller så kan det bero på näsblod framkallat av en stark förkylning. Sovmorgon till kl 13.20, dock stördes den av extra franska. Menmenmen. what to do about that.

Bebot

Dagen har spenderats med att frysa händerna (och diverse andra kroppsdelar) av mig i en liten park ovanför skolan under det individuella valet. Detta pågrund av att vi ska hålla i en kamp för små gluttarna i 7an. Känns lite jobbigt, gillar inte högstadie barn, gillar inte att leda dem. och gillar inte kyla, inte när jag är förkyld iallafall. Menmenmen, man måste väl lära sig något?

Nu ska man hem över helgen för att arbeta, kan tjäna en bra summa om jag jobbar på. Kan ju sitta bra såhär när man varken har pengar eller bättre för sig, eller?
Allt ska köpas, möbler, små prylar, mat, kläder. För att inte glömma gym-kort och mobil abonnemang som suger ut alla mina pengar. Vart tog allt vägen? mina fina cash
jag tjänade i sommar. Tågluffen tog det mesta, men lite borde finnas kvar?

Aja, det var värt det för att få se Venedig...


När Sverige blir för grått.

Gone gone going, There.

Ok, så här är det. Startade bloggen idag i förhoppning om att få till en riktigt snitzig blogg, vet dock inte om detta är genomförbart eller om jag kommer landa på näsan. Får se hur det går. Kvällens utmaning bestod iallafall i att finna en vinterjacka, så att man slipper frysa liksom, Haha. Detta utan någon framgång såklart. men tur var väl det, lade månadens sista slantar på mössa och handskar...

Känns rätt fattigt.

RSS 2.0