Mother fucking millionaire!

Ska skriva om piz imorn, Prömise!

Verkstad Mensverk Konstverk Mensverk

Goin' to the Piiz N Lööv!

Go Baby! Don't Upset The Rythm

Whoop Whoop!
Buss och tågbiljetter till Borlänge är nu beställda, Jag och Carro är så gott som där!
Hoigh Foive!

Mitt liv är på Pause för tillfället. Jag sover tills 12 och lägger mig 12 timmar senare, allt däremellan är Data och TV.
Men imoen ska jag iallafall luncha med Emma, så det är alltid en start till ett riktigt liv!
Yea!

(Not even) Acceptable in the 80s



Inte helt ok?

Jai Ho!

Ok. Då har sommarlovet börjat, och bloggandet har avtagit (Whateva').

Vi hade iallafall klassfest i fredags, igen. Mycket roligt, vi var i min lägenhet tills klockan 11, och sedan begav vi oss alla ut på stan.

Jag och Lisa gick ner till G3 först, men där kom vi inte in, för att jag var för full hävdade dom (jag var full, men inte för full). Då drog vi till Marite, där vi inte heller kom in för att Lisa visst hade blivit portad därifrån två dagar innan. Då drog vi till The Rock (Fattar inte varför?). Men, suprise suprise, där kom vi inte in. Jag var återigen för full (Jag börjar se ett mönster?). Vi styrde då kosan mot News, Där kom jag in. Jag drack upp nån Shauns drink, och var väl ganska jobbig. Jag och Lisa gick ut och rökte. Men jag kom inte in igen, för jag hade inte mitt leg på mig (det hade ju hjälpt), och jag blev utslängd. Så jag gick till terrassen och hoppade över staketet, och gick in. Synd att vakten såg mig, Jag blev återigen utkastad, och jag blev samtidigt lovad konsekvenser om jag skulle göra det igen. Så jag gav upp.

Jag gick ner på stan igen, för att snabbt bli uppmött av Lisa igen. vi bestämde oss för att dra hem till mig. Men på vägen dir Ringde Nils, och sa att de visst skulle röka vattenpipa hemma hos mig, så när vi kom fram satt de och väntade utanför min dörr. Så de fick komma in, de riggade uppvatten pipan och började röka. Nisse somnade snabbt på soffan, och efter en halvtimma hade de nog fått nog av rök så det gick hem. Jag låste om mig, och gick och lade mig. Nästa morgon vaknade jag av att Nils var påväg att gå (Hoppsan, låg han där?). Resten av den dagen bestod av att städa lägenheten, spännande!

Så såg iallafall min fredag ut, helt ok bra. gör gärna om det. det är ju faktiskt ganska kul att bli utslängd från ett ställe 2 gånger? Faktiskt... Best ever!

Don't be talking that japanese shit over here, this is America!



Tuff tjej: Talk to the haaand

200 Degrees

Vågar jag?..


Ja!
Mitt inlägg nomero 200!
För att fira lägger jag in en sång från det 200e avsnittet av Sailor Moon! På Spanska!!!!
Weeee


Luta er tillbaka och njut av den ljuva sången!

Run For Cover

Ett litet meddelande till fröken Cricetinae, Hoppas att jag kan andvända frasen TTYN på dig, och att den går i uppfyllelse.

If you return the favor

Nu har jag dygnat, den här veckan igen. Jag kan bara inte sova. Men det gör inget, började natten med att läsa "Alla var där"(läser allt jag kommer över som handlar om Manhattan), härlig bok det där...
Har sen suttit uppe och sett på "Confessions of a Shopaholic". Mycket bra film, helt i min smak, synd bara att den måste ha det där sliskiga Disney slutet, känner att det blev gammalt redan vid 11 års ålder.
Så nu ska jag se på några avsnitt av Project Runway (där är det sällan lyckliga slut, bara en gång per säsong, JGLI) medan jag väntar på att jag får gå till skolan. 

Det är en kväll/natt som heter duga det!

Bleed

Hallå bloggen, hur är det?

Upside down

Har inte mycket att göra för tillfället...

We're all stars now, In the Dope Show

Klasshäng hos mig ikväll. För er utomstående, häng betyder egentligen supa. A.K.A. det blir en bra kväll!

New Slang

Vi håller på att göra egna pjäser på Draman, Våran kommer bli något alldeles särskilt, just wait for it...

RSS 2.0